2019-07-04 – Het kappen van 1 krimlinde (stamdiameter 57cm) staande op het Paleisplein tegenover Paleisstraat 2

2019-07-04 – Verlengen behandeltermijn regulier, op het plein tegenover Paleisstraat 2 te Den Haag

Het kappen van 1 krimlinde (stamomtrek 179 cm) staande op het plein tegenover Paleisstraat 2

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2019-165659.html

2019-05-10 – Aangevraagd, op het Paleisplein tegenover Paleisstraat 2 te Den Haag

Het kappen van 1 krimlinde (stamdiameter 57cm) staande op het plein tegenover Paleisstraat 2

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2019-114468.html

Please follow and like us:

2 thoughts to “2019-07-04 – Het kappen van 1 krimlinde (stamdiameter 57cm) staande op het Paleisplein tegenover Paleisstraat 2”

  1. Ik maak ernstig bezwaar tegen het kappen van deze 80 jaar oude krimlinde. Het is onvoorstelbaar dat terwijl andere gemeenten {o.a. Eindhoven} juist pleinen gaan beplanten en beton weghalen den Haag het tegenovergestelde doet. Ja, er worden aan weerzijden van het plaveisel van het monument 1,5 m brede grasstroken aangelegd. Het plaveisel dat bij het Wilhelminamonument hoort mag niet worden verwijderd van de Vereniging Vrienden van den Haag en de erven van de ontwerper van het monument. Terwijl er niemand is die in de gaten heeft dat dat plaveisel bij het monument hoort! Wat gebeurt er als het weer zo’n warme zomer als vorig jaar wordt? Dan zoeken toeristen beschutting onder de krimlindes. Het wordt straks een grote betonnen vlakte, bloedheet! (Ik kijk als 25 jaar uit op dit plein als bewoner). Ongelofelijk!

  2. Graag wil ik nog eens de aandacht vestigen op het kappen van de Krimlinde. Het zou werkelijk onvoorstelbaar zijn als B&W een kapvergunning zouden geven. Als men nu in de zomer op het plein staat is het beeld van Wilhelmina heel goed zichtbaar.( Omdat de krimlindes de laatste jaren ieder jaar voor Prinsjesdag van onderen gesnoeid zijn).

    En overigens, wat zou koningin Wilhelmina er zelf van gevonden hebben?????? Klimaatbescherming versus persoonsverheerlijking!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *