One thought to “2019-05-10 – Het kappen van 1 krimlinde (stamdiameter 57cm) staande op het Paleisplein tegenover Paleisstraat 2”

  1. Ik maak ernstig bezwaar tegen het kappen van deze 80 jaar oude krimlinde. Het is onvoorstelbaar dat terwijl andere gemeenten {o.a. Eindhoven} juist pleinen gaan beplanten en beton weghalen den Haag het tegenovergestelde doet. Ja, er worden aan weerzijden van het plaveisel van het monument 1,5 m brede grasstroken aangelegd. Het plaveisel dat bij het Wilhelminamonument hoort mag niet worden verwijderd van de Vereniging Vrienden van den Haag en de erven van de ontwerper van het monument. Terwijl er niemand is die in de gaten heeft dat dat plaveisel bij het monument hoort! Wat gebeurt er als het weer zo’n warme zomer als vorig jaar wordt? Dan zoeken toeristen beschutting onder de krimlindes. Het wordt straks een grote betonnen vlakte, bloedheet! (Ik kijk als 25 jaar uit op dit plein als bewoner). Ongelofelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *